Partnerships

Technomarine Engineering BV is een zusterbedrijf van Recomarine Services BV en SpongeBlasting Benelux BV. Deze bedrijven vullen elkaar aan in de markt op basis van hun specifieke kwaliteiten.

RecoPower BV

RecoPower BV is een zusterbedrijf van Technomarine Engineering BV en gespecialiseerd in het leveren en reviseren van generatorsets. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van onze contactpagina of een kijkje nemen op www.recopower.com.

SpongeBlasting Benelux BV

SpongeBlasting Benelux BV biedt de klanten van Technomarine Engineering BV de schone, droge stofarme en recyclebare technologie van Spongejet voor delicate reiniging tot agressieve coating verwijdering en profilering van oppervlakten, wereldwijd gebruikt in de marine industrie. Spongejet is de wereldleider op het gebied van schone, droge stofarme recyclebare oppervlakte voorbereiding, media en apparatuur. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van onze contactpagina of een kijkje nemen op www.spongejet.nl.

Projecten
Binnenkort vindt u hier een selectie van een aantal projecten
01-12-2015 Binnenkort vindt u hier een selectie van een aantal projecten
alle andere projecten
Nieuws

Technomarine gaat liever de cloud in!

03-12-2015 Circa 3 jaar geleden is er bij Technomarine een vernieuwde IT strategie gemaakt om een efficiënt, beheersbaar en modern IT systeem in te richten. Het gevolg [...]
meer nieuws